The Granville St Blog

Begonnen. Gestart. Onderweg.

Overzicht blog’s

juni 01, 2020
Robert Fink

Ik ben begonnen. Gestart. Onderweg. Sinds 1 juni 2020 kun je me inhuren voor fotografie of webdesign. Voor nu hou ik het kort. Voor meer informatie bekijk mijn website. Het enige wat ik nu onder de aandacht wil brengen is project portret 2020. Interesse (het is gratis), laat het me weten. 

2 Reacties

 1. Lesley Uitte de Willige

  Ha Bob,
  Wat geweldig om te zien dat je je droom aan het verwezenlijken bent!
  Ik kan mij nog goed de gesprekken herinneren waarin we het hier over gehad hebben.
  Mocht ik in de situatie komen dat ik bijzondere foto’s of een fotograaf nodig heb, dan zal ik aan je denken.
  Groet!

  • Robert Fink

   Hoi Lesley,
   Ja het heeft even geduurd, ik moest er gewoon aan toegeven. Ik kon het niet meer tegenhouden. 😉
   Dank voor je reactie. Erg leuk.
   gr Robert