The Granville St Blog

Mijn werkplek

Overzicht blog’s

december 07, 2020
Robert Fink

Mijn werkplek

De zee, het strand en de duinen is voor mij de ideale creatieve werkplek. Het opladen van energie, het bedenken van nieuwe ideeën of creatief vormgeven aan een opdracht, doe ik bijna altijd op het strand. Met en zonder camera.

De werkplek thuis is de plek waar alles concreet zal worden. Foto’s bewerken, films editen en het bouwen van website/webshops. Tijdens het maken van deze timelapse vroeg ik me af hoe de werplekken in Nederland er gaan uitzien na de Covid -19 periode. Gaan we terug naar hoe het was, of heeft deze covid periode fundamentele verandering aangebracht in de werkplek beleving van de werkgever en werknemer. Durven de werkgevers en werknemers in elkaar te investeren, waardoor de werkplek niet alleen op de werkvloer is. In hoeverre hebben daar teammanagers, afdeling managers en andere leidinggevende daar invloed op. Ze moeten denk ik toch wel momenten hebben gehad tijdens deze periode, dat misschien de rol en functie die ze hebben niet zoveel gewicht heeft dan ze dachten. Er zijn zat voorbeelden van bedrijven, maar ook van organisatie’s en overheidsdiensten die gewoon door bleven draaien, met soms betere resultaten. 

We gaan het zien en tot die tijd kan ik iedereen een stukje natuur beleving als werkplek aanraden. Waar dat ook is. Het strand, het bos of het stadspark. 

0 reacties