Reportages

Een feest, een belangrijke gebeurtenis, een verjaardag, een jubileum thuis of op het werk. Het zijn allemaal momenten die het verdienen vastgelegd te worden voor de toekomst.

Portret

Portretfotografie is misschien wel 1 van de oudste vormen van fotografie. Selfies zijn leuk, maar een foto shoot waar je centraal staat geeft meer kleur, kracht en karakter aan wie je bent. De shoot kan plaatsvinden in de studio, bij je thuis of op een buitenlocatie.

 

 

Video

Ik heb een brede ervaring in het maken van video content voor de zzp er en de locale ondernemer in de wijk. Ik maak video’s voor uw website en of sociale media.

Is er een speciaal moment, zoals een bruiloft, feest, diploma uitreiking of een afstudeer moment. Zeker in deze tijd is het filmen van deze activiteiten, een oplossing voor de gene die daar niet bij aanwezig kunnen zijn.

 

 

Zakelijk

Foto’s van de medewerkers die ze kunnen gebruiken op hun LinkedIn profiel of voor de profiel pagina’s op het intranet. Foto’s voor je website en je zakelijke sociale media. Of heb je foto’s nodig waarin je (fysieke) winkel en je product centraal staat.

Afscheid

Afscheid nemen van een dierbare blijft een momentopname die vaak snel gaat en onwerkelijk aanvoelt.  Na de begrafenis of crematie komt het rouwproces. Een fotoreportage van het afscheid kan het proces verzachten en het verdriet een richting geven. 

Prints op verzoek.

Wil je een specifieke foto voor bijvoorbeeld in je huis of je kantoor, dan is dat altijd mogelijk. Uiteraard bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om een foto cadeau te doen. 

Ik geloof in een gezamenlijke persoonlijke benadering van de wensen die je hebt. Het fotograferen of het maken van een video blijft een intiem moment. Voor diegene die voor de camera staat, maar ook voor de persoon die er achter staat. Tijdsdruk mag hierin geen rol spelen.

Heb je intresse in de bovenstaande diensten of heb je een vraag. Stuur mij een berichtje via 0634856938 of benader me via de onderste sociale media kanalen.

Covid -19 heeft een grote invloed op onze samenleving. Uiteraard ook op mijn werkzaamheden. Aanpassen is voor nu de enige oplossing. Dit doe ik conform de regels van het RIVM. In ons eerste gesprek, wil ik naast de wensen die je hebt, ook de RIVM regels die ik hanteer met je bespreken.

Mocht je nu al vragen hebben over bovenstaande dan kun je een mail sturen naar info@fotografie.robertfinkmedia.nl of mij een bericht sturen via 0634856938.