The Granville St Blog

Deze blog is vernoemd naar de locatie en het moment waar het duidelijk werd wat ik wilde doen in het leven.  Tijdens het oversteken van Granville street in Vancouver, wilde ik een foto maken van de straat met zijn vintage billboards. Op het moment dat ik deze straat inkeek en mijn camera voor mijn oog deed, wist ik het. Ik wilde fotograferen en reizen. Alleen maar dat. Hoe, was me nog niet duidelijk, maar het zaadje vond daar zijn voedingsbodem. Deze wens heb ik sindsdien niet meer losgelaten. Ik ben langzaam, geduldig en soms ook op een pijnlijke manier naar dat moment toe gegroeid waar fotografie in mijn leven centraal is komen te staan. Zowel privé als zakelijk. Deze blog zal ook dat karakter hebben. Soms zakelijke  mededelingen en af en toe onderwerpen die meer persoonlijk zijn. Uiteraard blijft fotografie de rode draad in deze blog.

Robert 

Mijn werkplek

Mijn werkplek

Mijn werkplek De zee, het strand en de duinen is voor mij de ideale creatieve werkplek. Het opladen van energie, het bedenken van nieuwe ideeën of creatief vormgeven aan een opdracht, doe ik bijna altijd op het strand. Met en zonder camera. De werkplek thuis is de...

Lees meer
Wat hangt er aan mijn muur. Deel 1

Wat hangt er aan mijn muur. Deel 1

De snor (2016, Den Haag) Samen met twee vrienden proberen we 1x per jaar een hele dag onderweg te zijn met een camera. We noemen dit de fotosessies. Gewoon foto’s maken, een foto expositie bezoeken en uiteraard lekker slap ouwehoeren over niets. Tijdens één van deze...

Lees meer
World press photo 2020

World press photo 2020

Vandaag in het oude museum van communicatie geweest in de zeestraat, Den Haag. Het museum is nu onderdeel van Beeld en geluid. De aanleiding van het bezoek aan dit museum is de world press photo 2020 expositie. (17 juli t/m 30 augustus 2020) Dit jaar ook wederom...

Lees meer